• emme plavecke ciapky w
  • emme plavecke ciapky 3
  • emme plavecke okuliare 3
  • emme plavecke plutvy 2
  • emme plavecke ciapky 2
  • emme plavecke okuliare 2
  • emme plavecke plutvy
  • emme plavecke okuliare
  • emme plavecke ciapky
Internetový obchod Sportova-Predajna.sk
Sportova-Predajna.sk Výrobcovia - Značky
Sportova-Predajna.sk Prečítajte si

» NA STIAHNUTIE

» O nás / About us

» Cenník Sportova-Predajna.sk
Sportova-Predajna.sk Najpredávanejšie
01.Tréningové plavecké plutvy Aquaro silikón
02.Plavecký štipec na nos PH
03.Plavecké okuliare Extreme
04.Dámska plavecká čiapka Fashy 3473
05.Dámska plavecká čiapka Fashy 3403
06.Plavecké okuliare Munich
07.Plavecké okuliare Paris modré modrá
08.Plavecké okuliare Paris transparent transparent
09.Plavecká čiapka Fashy Latex 3030
10.Plavecké plutvy eMMe silikón
» Mapa stránok
Zákaznícky servis (PDF na stiahnutie)
» Obchodné podmienky
» Formulár Odstúpenie od zmluvy
» Poučenie o Odstupení od zmluvy
» Reklamačný list

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu Sportova-predajna.sk Rastislav Robota, používa na spracovanie osobných údajov pri objednávkach, skladovom hospodárstve a fakturácii produkt od spoločnosti Asseco Solution, a.s., program Áčko. Je držiteľom potvrdenia o registrácii Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, evidované pod registračným číslom 201414801, vydané 06.mája 2014 v Bratislave.



Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, prípadne uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.



Prevádzkovateľ internetového obchodu Sportova-predajna.sk týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, nakladá v zmysle "Zákona č. 122/2013, §15 ods.7 Z.z. o ochrane osobných údajov".



Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky.



Tiež dodržujeme §19 ods.1 podľa zákona č.122/2013 o zodpovednosti za bezpočnosť osobných údajov. Prevádzkovateľ internetového obchodu Sportova-predajna.sk sa súčasne zaväzuje, že na prianie zákazníka, vymaže neodkladne jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu.



Prevádzkovateľ internetového obchodu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Pokračovať
Výber meny
Ceny v EUR Ceny v CZK
Sportova-Predajna.sk Výber meny EUR/CZK
Sportova-Predajna.sk Zákaznícky účet 5
E-mail a Heslo
» Zabudol/la som heslo
» Registrácia zákazníka
Sportova-Predajna.sk Hodnotenia a Názory Internetový obchod Sportova-Predajna.sk »
Sportova-Predajna.sk Akcie a Zľavy Internetový obchod Sportova-Predajna.sk »
ČLN BOAT INTEX 68351 SEAHAWK 4
ČLN BOAT INTEX 68351 SEAHAWK 4 68351
139,00 €
115,00 €
Sportova-Predajna.sk Najnovšia ponuka Internetový obchod Sportova-Predajna.sk »
Plavecké okuliare Beijing červená
Plavecké okuliare Beijing červená
9,79 €
Naši partneri