• Plavecké čiapky
  • Swimming Caps
  • Plavecké okuliare
  • Swimming Goggles
  • Plavecké putvy
  • Swimming Fins
  • Plavecké doplnky
  • Swimming Accessories
Internetový obchod Sportova-Predajna.sk
Sportova-Predajna.sk Výrobcovia - Značky
Sportova-Predajna.sk Prečítajte si

» NA STIAHNUTIE

» Cenník Sportova-Predajna.sk
Sportova-Predajna.sk Najpredávanejšie
01.Plavecký štipec na nos PH
02.Plavecká čiapka Fashy Latex 3030
03.Plavecké okuliare Extreme
04.Plavecká čiapka Latex Solid
05.Plavecké okuliare Los Angeles
06.Tréningové plavecké plutvy silikón
07.Plavecké okuliare Paris modrá
08.Plavecký štipec na nos KOV/DRÁT
09.Plavecké okuliare Antvers zelená/modrá
10.Upchávky do uší ŠPIRÁLA
» Mapa stránok

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu Sportova-predajna.sk Rastislav Robota, používa na spracovanie osobných údajov pri objednávkach, skladovom hospodárstve a fakturácii produkt od spoločnosti Asseco Solution, a.s., program Áčko. Je držiteľom potvrdenia o registrácii Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, evidované pod registračným číslom 201414801, vydané 06.mája 2014 v Bratislave.



Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, prípadne uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.



Prevádzkovateľ internetového obchodu Sportova-predajna.sk týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, nakladá v zmysle "Zákona č. 122/2013, §15 ods.7 Z.z. o ochrane osobných údajov".



Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky.



Tiež dodržujeme §19 ods.1 podľa zákona č.122/2013 o zodpovednosti za bezpočnosť osobných údajov. Prevádzkovateľ internetového obchodu Sportova-predajna.sk sa súčasne zaväzuje, že na prianie zákazníka, vymaže neodkladne jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu.



Prevádzkovateľ internetového obchodu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Pokračovať
Sportova-Predajna.sk Zákaznícky účet 5
E-mail a Heslo
» Zabudol/la som heslo
» Registrácia zákazníka
Ak sa Vám náš obchod páči, môžete mu dať bod:

Sportova-Predajna.sk Hodnotenia a Názory Internetový obchod Sportova-Predajna.sk »
Sportova-Predajna.sk Akcie a Zľavy Internetový obchod Sportova-Predajna.sk »
Plavecké packy Fashy Aquafeel 4286
Plavecké packy Fashy Aquafeel 4286
15,00 €
13,00 €
Sportova-Predajna.sk Najnovšia ponuka Internetový obchod Sportova-Predajna.sk »
Pánske plavky Fashy 24396
Pánske plavky Fashy 24396
12,00 €
Naši partneri